23 mei 2019; Masterclass verduurzamen zorgvastgoed

Samen met HEVO organiseert Studio id+ op donderdag 23 mei 2019 een masterclass ‘verduurzaming zorgvastgoed’.

Door het klimaatakkoord staat duurzaamheid meer dan ooit in de belangstelling. Ook de zorgsector komt in beweging; 132 partijen ondertekenden de Green Deal Duurzame Zorg.

In de zorg is duurzaamheid echter breder dan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Verduurzaming van zorgvastgoed gaat naast energiebesparing ook over functionaliteit, toekomstbestendigheid en gezondheid.

Om zowel over de ‘harde’ als ‘zachte’ kant van duurzaamheid binnen het zorgvastgoed te spreken, bundelen Studio id+ en HEVO de krachten in de vorm van een masterclass.

In deze interactieve masterclass starten we de dialoog en gaan we o.a.  in op:Positieve effect van het gebouw op het welbevinden en de gezondheid van de gebruikers.

Het formuleren van een duurzame vastgoedstrategie in een strategisch vastgoedplan
Slim verduurzamen en transformeren van zorgvastgoed. Welke kansen benut u bij transformatie, renovatie of herbestemmen?
Tijdens deze masterclass is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld (uiteraard bij voldoende tijd en aansluiting op het thema).

Deelname aan de masterclass is kosteloos! Er zijn echter wel beperkte plekken. Stuur volledige naam, organisatie en contactgegevens door naar info@studioidplus.nl.

Anja Dirks - 25 maart 2019
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten