We gaan het interieur voor de Linde in Achterberg ontwerpen!

Vanuit zorgorganisatie Quarijn heeft Studi id+ de opdracht gekregen om het interieur voor woonzorggebouw de Linde in Achterberg. Een bijzondere, nieuw te bouwen, locatie, gelegen aan de rand van het dorp Achterberg. Bijzonder is dat de gebouwopzet slechts 1 bouwlaag kent. Dat betekent dat alle 24 bewoners laagdrempelig naar buiten kunnen.

Om hierin goed te kunnen voorzien heeft Studio id+ ook de supervisie op het landschapsontwerp gekregen. Met de achterliggende visie dat binnen en buiten naadloos in elkaar over zullen gaan lopen. Binnenkort zal dit project op onze site verschijnen!

Anja Dirks - 12 February 2017
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten