16 maart geeft studio id+ een lezing op de zorgtotaal beurs

Tijdens het BNI mini-congres op de zorgtotaal beurs in Utrecht zal Anja Dirks een lezing houden over het ontwerpen voor mensen met dementie. Hierin zal ze ingaan op de onderzoeksresultaten uit eerdere onder onderzoeken en hoe dat zich vertaald in het ontwerp. Benieuwd en toch al aanwezig op de beurs? Kom dat even langs!

Aankondiging:

Woonzorgomgeving voor mensen met dementie.
Van 2012 tot 2014 voerde studio id+ (onder de naam interieur+dementie) een ontwerpend onderzoek uit naar de woonzorgomgeving voor mensen met dementie. Medisch-/ wetenschappelijke kennis werd vertaald naar ontwerphandvatten en richtlijnen. In deze lezing zal Anja Dirks niet alleen het onderzoek toelichten maar ook inzicht geven in hoe de resultaten zorg breed inzetbaar en toepasbaar zijn. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische adviezen die rechtstreeks toepasbaar zijn.

Spreker: Anja Dirks, eigenaar studio id+, voorzitter van het ‘European Council of Interior Architects’ (ECIA) en commissielid bij bureau architectenregister.

Biografie: Anja is eigenaar studio id+. Dit (interieur)architectenbureau richt zich op belevingsgericht ontwerp met een focus op dementie, zorg en kantoor, gefundeerd op (wetenschappelijk) onderzoek. Hiernaast is zij ook voorzitter van het ‘European Council of Interior Architects’ (ECIA) en commissielid bij bureau architectenregister.

 

Anja Dirks - 03 januari 2017
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten