Architectenselectie Altrecht GGZ gewonnen!

Studio id+ heeft samen met Ter Braak Architecten de architectenselectie gewonnen voor de optimalisatie van de acute psychiatrische afdeling in het WA-Huis te Utrecht. Het team zal onderzoeken hoe zij de vier verdiepingen met High en Intensive Care (HIC) afdelingen voor een zeer kwetsbare groep patiënten in het Willem Arntszhuis aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht opnieuw kunnen vormgeven.

Ons onderzoek is afgestemd op de huidige zorgopvattingen, waaronder ‘Healing Environment’. Het doel is een omgeving te creëren die bijdraagt aan het vergroten van het welzijn van patiënten, familie en medewerkers en het verminderen van spanningen.
Om te beginnen zullen wij een serie workshops organiseren – waaraan onder meer de zorgmedewerkers en vertegenwoordigers van de patiënten deelnemen – om de wensen voor de nieuwe omgeving in kaart brengen. Op basis van deze inzichten zullen wij van start gaan met het ontwerpproces.

admin - 02 April 2018
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten