Ook zo’n zin in een kop koffie gekregen?

Studio id+ werkt vanuit een oud pakhuis aan de Keizersgracht, een idyllisch grachtje net ten noorden van het centrum van Utrecht. Het is een schitterende locatie op een van de weinige verborgen plekjes die Utrecht nog kent. Een rustige plek, maar met twee keer de hoek om lopen, staan we onder de Dom. Zin om ons kantoor een keer te bewonderen of gewoon een keer langs te komen? Schroom niet om contact op te nemen.

Studio id+ bv
Keizersgracht 11
3514 BM Utrecht
+31 (0)30 782 05 50
info@studioidplus.nl

Auto

Hoewel ons kantoor centraal in Utrecht is gesitueerd, zijn we in slechts 10 minuten vanaf de snelweg te bereiken en is er altijd parkeerplek voor de deur.

  • Vanuit oost (A27): afslag 30, De Bilt/Veemarkt. Vanaf hier wijst de navigatie u eenvoudig de weg.
  • Vanuit noord (A2): neem de Zuilense Ring richting Maarssen en rij door tot Overvecht (tot de Karl Marxdreef). Volg vanaf hier de navigatie.
  • Vanuit zuid of west: we adviseren (vooral in de spits) door te rijden tot de noord- of oostzijde en de eerdere routebeschrijving op te pakken.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS loopt u in 20 minuten naar ons kantoor of neem buslijn 1 (halte Adelaarstraat) of buslijnen 3, 4, 5 of 6 (Halte Oudenoord).

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten