Ook zo’n zin in een kop koffie gekregen?

Studio id+ werkt vanuit de Maliegarage, een monumentale garage die recent getransformeerd is naar een prachtig kantoorverzamelgebouw. De Maliegarage ligt aan de Maliebaan aan de oost zijde van de stad. Een statige laan waar nu ook meer industriële locaties als onze werkplek gerealiseerd worden. Een fantastische plek, centraal in het centrum van de stad. Zin om ons kantoor een keer te bewonderen of gewoon een keer langs te komen? Schroom niet om contact op te nemen.

Studio id+ bv
Maliegarage
Maliebaan 80a
3581 CW Utrecht

+31 (0)30 782 05 50
info@studioidplus.nl

Auto

Ons kantoor ligt aan de Oostzijde van de stad, vlakbij de A27 en A28. Hoewel er veel parkeerruimte is, kan het soms even zoeken zijn naar een plekje. Elektrisch laden kan om de hoek in de Maliestraat. Er zijn voldoende laadplekken en met 2 minuten loop je naar ons kantoor.

Openbaar vervoer

Zin in een wandeling? Via de prachtige binnenstad en de mooiste straatjes van Utrecht loop je in 25 minuten naar ons kantoor. Liever iets sneller? Vanaf Utrecht CS neem buslijn 50 (Jaarbeurszijde) of buslijnen 8, 74, 77 (Halte Oorsprongpark). Dan ben je binnen 15 minuten bij ons binnen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten