Geland op onze nieuwe plek

Van de Keizersgracht naar de Maliebaan. Het was een hele stap. Maar inmiddels zijn we helemaal gesetteld op onze nieuwe locatie. De perfecte werkplek voor ons én een plek waar iedereen zich meteen thuis voelt. Want al onze bezoekers zijn het over één ding unaniem eens; onze nieuwe kantoor is een verborgen parel midden in de stad!

Ons kantoor is onze eigen proeftuin voor (nieuwe) werkvormen. Beneden is onze schatkamer, met de materialenwand, zijn aanlandplekken, spreekruimtes en ‘hangplekken’. Boven kunnen wij geconcentreerd werken en is onze ‘stand up’ te vinden. De plek om ontwerpen te presenteren en zelf kritisch te bekijken, voordat ze naar buiten gaan.

Voor extern overleg zoeken we vaak een van de vergader- of spreekruimtes uit, of komen we samen in het Grand Café. En als het weer het een beetje toelaat zijn we te vinden in de tuin. We zien jullie graag terug op de Maliebaan!

Anja Dirks - 01 april 2021
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten