Interieur de Koekoek wint NVTG bouwaward!

Tijdens het International Federation of Hospital Engeneering (IFHE) congres in Den Haag werd door de Nederlandse Vereniging van Technologie in de Gezondheidszorg (de NVTG), voor de 6e keer de NVTG bouwaward uitgereikt.

“De NVTG BouwAward is een prestigieuze prijs, gericht op excellente zorgprojecten, die sinds 1997 wordt uitgereikt. Het thema voor de editie van 2016 luidt ‘Een healing environment voor alle gebruikers”

In de categorie ‘Care Long Stay’ is ons interieur voor de Koekoek in Veenendaal van opdrachtgever Quarijn en woningcorporatie Patrimonium de winnaar geworden! Met lovende woorden in het juryrapport:

“… het project laat overtuigend zien dat healing environment interieur ontwerp een belangrijke bijdrage kan hebben op de fysieke maar in het bijzonder mentale welbevinden van de gebruiker. De kleinschalige huisvesting voor mensen met dementie combineert de noodzakelijke zorg voor ouderen met dementie met de ideale woonomgeving voor deze groep. Slimme technologie is op een sfeervolle manier opgenomen en er is bijzondere aandacht voor de materialisatie geweest.”

Naast dat we zelf bijzonder trots zijn willen we ook vooral onze opdrachtgever Quarijn en woningcorporatie Patrimonium feliciteren maar ook bedanken voor het mogelijk maken van dit fantastische project.

admin - 19 april 2016
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten