Ontwerpen voor Comenius College Hilversum

Het Comenius College in Hilversum vroeg ons om mee te denken over meerdere ontwerpopgaven binnen de school. Om te beginnen met het entreeplein en de centrale hal. Eerder dit jaar realiseerden we al bankjes op het plein. De volgende stap was het ontwerp van een luifel om de entree zichtbaarder te maken.

Het brutalistische gebouw uit 1969, ontworpen door architecten E.F. Valkenburg en J.H. Mulders en in 2011 gerenoveerd door Rienks Architecten, werd bij oplevering geroemd als ‘een sieraad voor Hilversum en een voorbeeld van voortreffelijk uitgevoerde scholenbouw.’ Wij mogen dit sieraad nu bekronen met een markante luifel. Eigentijds en tegelijkertijd in stijl.

Anja Dirks - 20 juni 2021
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten