Oplevering kantoor Hendrix Genetics

Onlangs is de uitbreiding van het hoofdkantoor voor Hendrix Genetics in Boxmeer in gebruik genomen, naar ontwerp van Studio id+ in samenwerking met Wiegerinck architecten. Uitgangspunt van het nieuwe gebouw is het stimuleren van ontmoeting en kennisuitwisseling. Het schuurvormige gebouw achter de bebouwing langs de straat laat het geheel aan panden aanvoelen als een uitnodigend erf. De centrale ontmoetingszone met pantry’s en aangename werkplekken met veel ruimte en daglicht zorgen voor een optimaal contact tussen de medewerkers onderling.

Bekijk het project hier.

Lees hier een artikel op Architectenweb over het project.

Anja Dirks - 04 maart 2020
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten