Oplevering Tussenleden Gooiers Erf

Tussenleden zijn verbindingsgangen tussen de verschillende bouwdelen van Gooiers Erf van Inovum, waarin woongroepen voor mensen met dementie zijn gehuisvest. Na de succesvolle oplevering van de eerste fase, waarin vier tussenleden zijn opgeleverd, leverden we op 2 juli de resterende vier tussenleden op.

De omvangrijke locatie zocht naar een sfeervolle en ondersteunende invulling voor deze gebouwdelen. Studio id+ ontwierp vanuit de beleving van mensen met dementie zeven verschillende type ruimtes; de geschiedenis van Hilversum, een tearoom, spellenkamer, strandkamer, bibliotheek, fitness-/ beweegruimte en een mannenkamer.

Binnenkort zullen wij het project, met nieuwe foto’s, online publiceren op onze website. Ondertussen werken we voor dezelfde locatie hard verder aan het ontwerp van de gehele begane grond, met brasserie, ontvangstruimte en kantoren.

Anja Dirks - 02 juli 2018
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten