Bouwbeursstand EnSafe

Voor leverancier van dakveiligheidsproducten EnSafe ontwierp Studio id+ een hoogwaardige stand voor de Bouwbeurs. Hier presenteerde het jonge bedrijf onder de naam MARQ een compleet gamma aan hoogwaardige producten voor het veilig werken op hoogte.

Modulaire opbouw
De stand bestaat uit een centraal blok met pantry en hoge zitjes in de voor EnSafe kenmerkende kleuren rood, wit en blauw. Rondom het blok zijn vier dakvlakken gepositioneerd met verschillende dakafwerkingen (onder andere bitumen, mos/sedum, tegels), waarop de producten van EnSafe in hun natuurlijke habitat getoond worden. Alle blokken zijn modulair vormgegeven, zodat ze vaker en ook in andere configuraties te gebruiken zijn. Om dit flexibele gebruik mogelijk te maken, zijn hoogwaardige materialen toegepast en is de stand door een interieurbouwer, en niet door een standbouwer, uitgevoerd.

Stand opgenomen in Experience Center Tripple Office
De flexibiliteit toonde zich na de Bouwbeurs. EnSafe zocht naar een wat meer permanente plek om hun producten te tonen en nam intrek in het zogenoemde Tripple Office in Acht bij Eindhoven, waarvoor Studio id+ ook het interieur ontwierp. De boxen uit de dakvlakken zijn hier in het Experience Center hergebruikt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten