Optimalisatie HIC van het WA Huis in Utrecht

Studio id+ heeft samen met Ter Braak Architecten het structuurontwerp gemaakt voor Optimalisatie HIC van het Willem Arntsz Huis in Utrecht. Het betreft vier verdiepingen met de High en Intensive Care (HIC) afdelingen voor een zeer kwetsbare groep patiënten in het Willem Arntszhuis aan de Lange Nieuwstraat te Utrecht. Voor dit project hebben wij zes workshops georganiseerd, waarbij oa. de zorgmedewerkers en patiëntenvertegenwoordigers in geparticipeerd hebben. Uit deze bijeenkomsten hebben wij een visie ontwikkeld hoe een omgeving te creëren die erop gericht is om het welzijn van patiënten, familie en medewerkers te vergroten en spanning te verminderen. De analyse en het structuurontwerp zijn verbeeld in het magazine ‘Een healing environment voor de acute psychiatrie’ dat op 10 juli 2018 gepresenteerd is. Het magazine is zeer positief ontvangen, momenteel wordt er gekeken op welke wijze de voorstellen gerealiseerd kunnen worden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten