Studio id+ 10 jaar

In 2020 bestaat Studio id+ tien jaar! Begonnen als INZIGHT architecture, later onderdeel van de maatschap Interieur+Dementie, zijn we door de crisis heen uitgegroeid tot een bestendig bureau in hartje centrum. En daar zijn we trots op!

Maar daar waar wij al helemaal klaar stonden om ons jublieumjaar feestelijk in te luiden, zijn we inmiddels ingehaald door een nieuwe werkelijkheid. Daarom willen we allereerst iedereen een hart onder de riem steken in deze onwerkelijke situatie en onze steun en waardering uitspreken. Ondertussen werken wij door om de urgentie van onze opgaven te behouden. Wij werken volgens de richtlijnen en adviezen van het RIVM en bekijken samen met onze partners en opdrachtgevers van dag tot dag waar we eventueel aan moeten passen of bij moeten sturen.

Alhoewel gezien de huidige realiteit alles in een ander daglicht staat, willen we ons jubileumjaar toch niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. Graag delen we onze ontwikkelingen uit het afgelopen decennium met jullie. Zo willen we je in iedere nieuwsbrief meenemen in het ontstaan van Studio id+, door onder meer de eerste projecten van het bureau te laten zien en hoe we zijn uitgegroeid zijn naar het bureau dat we vandaag de dag zijn, en zullen we onze website aanvullen met nieuwe en nog niet eerder gepubliceerde projecten.

En dit jaar willen we vooral ook onze opdrachtgevers, samenwerkende partners, gebruikers en geïnteresseerden en uiteraard de mooie projecten waar we aan hebben mogen werken in het zonnetje zetten. Via de nieuwsbrief, maar ook op de site en via onze social media kanalen. Want ontwerpen, dat doe je samen. Take care!

Anja Dirks - 19 maart 2020
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten