Studio id+ wint selectie de Brink

Midden in de zomer werden we gevraagd een visie te ontwikkelen voor het centrale hart, de Brink, van woonresidentie Park Boswijk. Het woongebouw is prachtig gelegen in de Doornse bossen en biedt haar bewoners naast een woning ook ondersteunende voorzieningen. Deze voorzieningen zijn centraal gelegen en vormen een ontmoetingsplek voor alle bewoners. De woningen zijn geschikt voor vitale ouderen die graag actief en gezond oud willen worden op een locatie met alle voorzieningen voor handen.

We ontwikkelde en visie waarin we opzoek gingen naar de beste ruimtelijke vertaling van het programma van eisen. Benieuwd naar het ontwerp? Kijk dan eens bij het project PARK BOSWIJK.

 

 

 

Anja Dirks - 01 September 2016
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten