Uitvoering ontwerp PG groep Bunnichem

Net voor de zomer startten we met het ontwerp voor de PG woongroep van woonzorggebouw Bunnichem in Bunnik. Zorgorganisatie Quarijn vroeg ons om het interieur van de groep te renoveren en daarbij na te denken over de vraag hoe zij de collectieve verkeersruimte ook als verblijfsruimte in konden zetten en de woonkamers beter konden benutten.

Studio id + ontwikkelde een plan dat aansluit bij de toekomstige groep bewoners. Een plan dat de verkeersruimte warm en huiselijk vormgeeft en omringt met een zeker gevoel van luxe. Hier is geen enkel spoor van de veelal klinische uitstraling van een traditioneel verpleeghuis meer terug te vinden te vinden. Het wordt een vriendelijke en knusse omgeving, volledig afgestemd op de belevingswereld en vooral ook het perspectief van de bewoners. Zonder daarbij de familie, mantelzorg en zorgmedewerkers uit het oog te verliezen.

Anja Dirks - 14 September 2018
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten