Studio id+ heeft een bevlogen team van hoog gekwalificeerde medewerkers. Voor iedere opgave stellen we een vast team samen met de juiste expertise voor de vraag. Zo kunnen we steeds opnieuw innoveren en vernieuwen.

Anja Dirks, BA, Bsc, Msc

Anja studeerde met bijzondere vermelding af aan de kunstacademie in Utrecht als interieurarchitect en aan de TU Delft als architect. Tussendoor studeerde ze een semester aan de University of Dundee. In 2010 startte zij haar eigen bureau.

In deze combinatie van opleidingen is het fundament van Studio id+ terug te lezen; acterend op het raakvlak van interieur en architectuur, gefundeerd op kennis en onderzoek en altijd werkend en denkend vanuit de gebruiker van de ruimte. Niet alleen in een Nederlandse context maar ook (ver) daarbuiten.

Anja is een echte multitasker die het liefst vanuit spontaniteit ontwerpt en hiermee tot unieke en nieuwe oplossingen komt. Door haar kennis en ervaring overziet ze een opgave snel en kan ze feilloos de vraag achter de vraag benoemen en hier invulling aan geven. Zowel binnen het ontwerpen als in het adviseren in opgaven.

Bekenden omschrijven Anja als enthousiast en ondernemend, een theedrinker en turnliefhebber. Ze komt tot rust met yoga en skeeleren.
Esmee Staps, BA MA
Esmee Staps, BA MA

Esmee Staps, BA MA

Esmee studeerde Bouwkunde Architectuur aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Na ervaring te hebben opgedaan bij onder andere INBO en Ector Hoogstad, is ze zich meer gaan toeleggen op interieurarchitectuur. Hiertoe heeft ze de Master Interior Architecture aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afgerond. Omdat Esmee zich ook daadwerkelijk als 'interieurarchitect' wil profileren heeft ze de Beroepservaringsperiode met goed gevolg doorlopen.

Esmee’s kracht zit in het verbinden van haar technische achtergrond met het ontwerpen. Ze is zeer creatief en vindingrijk en richt zich graag op maatschappelijke ontwerpopgaven. Esmee zie je zelden zonder lach op haar gezicht en haar sociale vermogen zet ze niet alleen op kantoor in, maar ook uitzonderlijk goed in de projecten en bij onze opdrachtgevers.

Amber d’Haens, BSc MA

Amber studeerde HBO Bouwkunde Architectuur aan de Avans Hogeschool in Tilburg en liep stages bij Bouwgroep de Nijs-Soffers en Zone Zuid Architecten. Daar groeide haar motivatie om zich verder te ontwikkelen in het creatieve vakgebied. Aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht rondde ze de masteropleiding Interieurarchitectuur af, met een onderzoek naar creatieve leeromgevingen.

Bij Studio id+ kan Amber haar technische achtergrond en passie voor interieur verenigen. Structuur aanbrengen en onderzoeken doorgronden weet zij dan ook feilloos te combineren met het creatieve vakgebied. Verder gaat Amber geen uitdaging uit de weg. Momenteel doorloopt ze de Beroepservaringsperiode om de officiële titel van interieurarchitect te behalen.

Amber herken je aan haar voelsprieten voor de omgeving, leergierige houding en nauwkeurige manier van werken. Ook in haar vrije tijd zoekt ze de balans op. Je kunt haar regelmatig vinden op een festival of terras met vrienden, maar ook tot rust komend in de natuur of thuis met een kop thee.

Jenita Duijndam, BA MA

Jenita behaalde Cum Laude haar bachelorgraad grafisch en ruimtelijk ontwerp aan het St. Joost in Breda en ronde daarna haar master interieurarchitectuur, met een 9, af aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Ze liep stage bij het ruimtelijk creatieve bureau van Eijk & Van der Lubbe en werkte bij ruimtelijk ontwerpbureau Hal2, voordat ze bij Studio id+ van start ging.

Jenita is super creatief en een echte alleskunner. Ze heeft bijzondere grafische vaardigheden, die ze naadloos laat versmelten met het ruimtelijk ontwerp. Voor de afsluiting van haar bachelor onderzocht ze de impact van wachten binnen een ziekenhuisomgeving en ontwierp ze 'The Breath Room' en bij de afronding van de master ging ze op zoek naar nieuwe onderwijsomgevingen. Beide onderzoeken sluiten perfect aan op de visie van Studio id+, waarin onderzoek het fundament voor ontwerp vormt.

Jenita weet, als dochter van twee telers, alles af van pioenrozen. In haar vrije tijd bezoekt ze graag exposities en tentoonstellingen, pakt een terrasje of gaat op stap.

Fleur de Wever, BSc

Fleur heeft een stevig fundament aan opleidingen als achtergrond. Na een start met industrieel ontwerp en een minor architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam, studeerde ze architectuur en bouwtechniek het Windesheim in Zwolle. Inmiddels zit ze in het laatste jaar van de Master interieurarchitectuur.

Daarnaast kan ze vertrouwen op een lange en uitgebreide werkervaring. Na gewerkt te hebben bij Marc Koehler Architects, Rijnboutt en INARCHITECTS, is ze teruggegaan naar het Windesheim om daar haar ervaring te delen door les te geven. Na werkzaam te zijn geweest voor (interieur)architectenbureau Heyligers versterkt ze nu het team van Studio id+.

Vanuit haar bouwkundige kennis kan Fleur ook de meer complexe opgaven aan, en gecombineerd met haar ontwerpervaring weet ze er ook altijd iets heel moois van te maken.

Joost van der Maas

Joost is onze benjamin, en studeert momenteel aan de Jan des Bouvrie academie interieurarchitectuur. Bij Studio id+ loopt hij stage, en is inmiddels al een aardig vertrouwde collega. Met zijn goede gevoel voor materialen en sfeer, geeft hij een mooie inbreng aan onze onderzoeken en projecten.