jan 23

Studio id+ 12,5 jaar!

Op 25 januari 2023 bestaat Studio id+ 12,5 jaar! Waar ons vorige jubileum middenin een van de corona jaren viel en veel ontmoeting niet mogelijk was, lijkt dat dit jaar anders te kunnen. Daarom zetten we heel 2023 graag in het teken van ons 12,5 jarig bestaan.

We trappen af met deze nieuwe website, die we met veel plezier en in samenwerking met Maurits de Bruijn hebben gerealiseerd. We kijken ernaar uit de site de komende tijd aan te vullen met meer projecten, achtergronden, nieuws en zo meer, en jullie te blijven verrassen.

Ook ligt er een nieuw portfolioboek bij de drukker en staan er nog een aantal andere feestelijke activiteiten op de planning. Daarover later meer!
jan 23

Lucent College opgeleverd

Het Lucent College in Hilversum vroeg Studio id+ om een interieurontwerp te maken voor de centrale aula en leerpleinen. De school miste hun eigen gezicht en identiteit in het relatief nieuwe gebouw.

Samen met de leerlingen ontwikkelden wij deze identiteit en vertaalden deze naar een ontwerp. Slimme ontwerpingrepen vullen het bestaande gebouw aan en de losse inrichting complimenteert het maatwerk.

Hoewel er nog verschillende onderdelen in ontwerp of uitvoering zijn, hebben we het project wel alvast voor jullie op de foto gezet.
aug 22

Mooi wonen boven de Passage

In het oudste winkelcentrum van ons land startte a.s.r. real estate met een pilot om vier woningen te renoveren en bewoonbaar te maken. Een uitdagende opgave, niet alleen qua ontwerp, maar ook in de totale businesscase.

Studio id+ ontwikkelde een woonconcept zonder gangen en met de flexibiliteit om zelf ruimtes wel of niet af te sluiten. Een loftachtige ruimte met grote allure. Waarbij door de inzet van maatwerk iedere centimeter optimaal is benut.

Het totale project zal bestaan uit twaalf woningen, waarvan nu de eerste vier in uitvoering zijn. Drie identieke appartementen en een kleiner appartement op de kop.