Over ons

Wij geloven in de zintuiglijke kracht van ruimte
Studio id+ ontwerpt gezonde omgevingen vanuit de beleving van de mens. Wij geloven in de kracht van de zintuiglijke beleving van ruimte en het positieve effect hiervan op ons welbevinden en onze gezondheid. Om onze fascinatie werkelijkheid te laten worden, combineren we onderzoek en ontwerp en werken we veel samen. De kennis die we hierbij opdoen, dragen we graag actief uit.

team

Studio id+ heeft een bevlogen team van hoog gekwalificeerde medewerkers. Voor iedere opgave stellen we een vast team samen met de juiste expertise voor de vraag. Zo kunnen we steeds opnieuw innoveren en vernieuwen.

visie

Ontwerpen moeten meer zijn meer dan alleen ‘mooi’. Indien zorgvuldig ontworpen, kunnen gebouwen zoveel meer zijn dan slechts een ‘jasje’ om in te wonen, zorgen of werken. En positief van invloed zijn op het welzijn van de mens.

opdrachtgevers

Wij werken voor diverse opdrachtgevers. Van zorgorganisaties tot ontwikkelaars en van onderwijsinstellingen tot investeerders en internationale bedrijven.

werkwijze

Wij ontwerpen voor en met mensen. In een gericht proces werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers, specialisten, stakeholders en de eindgebruikers om tot een breed gedragen en voor ieder optimaal eindresultaat te komen. Altijd met onderzoek en kennis als fundament.
“In de mensen van Studio id+ hebben wij deskundige professionals gevonden, die ons met kennis van zaken begeleiden in de realisatie van de woonomgeving.”
Opdrachtgever Studio id+